Sidste Nyt

7. December 2014: DRK Midtjylland i Holstebro

Brugsprøve dommer: Jørgen Ulsøe - Prøveleder Rie Jøhnke

Dusky Sound's Unique Fire - Alvin har i dag bestået brugsprøven lige præcis 9. mdr gammel - og jeg er bare så lykkelig. Det gik rigtig flot - men vi blev trukket 1 point - da han ikke helt kunne lade være med at snuse fri ved fod. Men pyt 39 point er jeg bare så tilfreds og glad for.

I regn og rusk holdt vi ud - det var en kold og våd omgang - men hvad gør det når det ender så godt :-)

Et stort tillykke til Michael og Per - med Hodja og Bonnie - og tillykke til vores opdrætter Marlene Birkebæk, ikke så ringe endda .

Dusky Sound's Unique Fire - Alvin   -  Falkir's Platinum Blonde "Bonnie"   -      Dusky Sound's Upper Class "Hodja"

 

 

November 2014: DKK Udstilling i Herning

Så er det vist tid til at få opdateret lidt på hjemmesiden. Vi har været en tur på udstilling i Herning.

Marco og Toby gjorde det så flot:

Toby stillede i åben klasse og blev 3 vinder med CK - og Marco blev bedste Veteran hvor vi sluttede i stor ring. Det var en dejlig oplevelse at løbe ind på det store røde tæppe.

her lidt billeder fra dagen og de fine udtalelser - Tusind tak til Laila og Jette for billederne.

Amberfield Special Marco: Excellent 1. vinder med CK i Veteranklassen - Bedste Veteran BIK 1 - Adgang til Stor Ring: 

9 årig i super kondition velproportioneret og maskulin smukt velmejslet hoved med udmærket pigment. Stærke velholdte tænder i korrekt saksebid - korrekt stop. Velplaceret mørke øjne udmærket front hals og overlinje prima tætliggende pels med fane velbåren hale, bevæger sig kraftfuld med god fremdrift stabildt og energisk.

Meget glad for disse fine udtaelser på Toby og Marco.

 

 

Skylock A Winters Tale "Toby" Excellent 3. vinder med CK i Åbenklasse:

Maskulin og velproportioneret 7 år stadig i god kondition, velmejslet hoved med fine proportioner. Tydelig stop stærke tænder i korrekte saksebid, udmærket pigment velskårne øre herlig front hals og overlinje udmærket pels velbåren hale med fane - bevæger sig med stærk og godt fremgreb.

 

 

 

4. Oktober 2014: Hvalpeafslutning hos Falkirk's - Marlene & Lasse.

Vi havde en hel fantastisk afslutning på vores hvalpetræning hos Marlene  - Tusind tak for alt det du ligger i dine hvalpekøbere - helt utroligt at du vil ofre al den tid... og tusind tak for de skønne billeder du har taget af min Alvin. Samtidig er det så skønt at være sammen med resten af klanen :-) - se resten af de flotte billeder Marlene fik taget HER - Vi fortsætter træningen med focus på "lidt" mere lydighed - og ro.

Alvin henter dirigering af kanin - 7 mdr. gammel

 

 

21. September 2014 : Skue i Midtjylland ved Trippelarrangement i Karup. Dommer: Sven Slettedal fra Norge.

Dusky Sound's Unique Fire - Alvin og jeg drog til vores 2. skue - første skue gik jo over alt forventning - og min bette fyr gjorde det så igen.

Sikke en dag - SL - placering 1 - BIR - og BIS 1  - så kan det ikke blive ret meget bedre.

Alvin fik en rigtig flot kritik:

Maskulint hoved, gode propotioner, tiltalende udtryk, god stærk hals, tilstrækkelig vinklet, stram ryglinje, en anelse faldende kryds, god pels og gode bevægelser.

Tak for en super dejlig dag med Falkirk's klanen - og stort tillykke med alle jeres flotte resultater her i weekenden - og til Marlene - stort tillykke med dit opdræt - og endnu engang tak for de fine billeder.

BIS 1 - Golden "Alvin" - BIS2 Lab - Iben med Chilli - BIS 3 Toller - og BIS 4 Flat

    BIS 1 Dusky Sound's Unique Fire - Alvin & BIM Dusky Sound's Unforgettable Fire -Cirka

    

 

 

  

September: sommeren 2014 - ja, så er den ved at være forbi. Vi har haft et helt fantastisk tid med hundene. Speciel har Alvin fyldt meget i vores liv. Vi har været så heldige at komme til at lære en hel masse dejlige mennesker at kende. Søde hvalpekøbere hos Marlene Birkebæk. Marlene har i hele forløbet været så arrangeret i, hvordan det går for hver og én - det er jeg meget taknemmelig for. Det næste halve år - er der stadig rigtig mange ting vi skal arbejde med - og planen ligger klar. Men - som vi altid siger. Ting tager tid - og nogle gange syntes man også det tager for lang tid.

Men Alvin er dog kun 6 måneder - og er stadig en dejlig hvalp.

Vi har også fået taget så mange skønne billederne af alle hunde - og de ligger selvfølgelig godt på hundenes sider - under flere billeder. Men kan også fanges her på siden - lige lidt action billeder af banditterne.

Endnu engang tak for de super flotte billeder - Marlene Birkebæk 

Dusky Sound's Unique Fire
"Alvin" 6.mdr

Se nye billeder af Alvin HER

Amberfield Special Marco
"Marco"
 9 år

Skylock A Winter's Tale
"Toby"
 7 år

Se de nye billeder af Marco  HER

 Se de nye billeder af Toby HER

 

 

Juni 2014- Ja, tiden med Alvin har været en rigtig dejlig tid. Vi har gået på klikker kursus ved Suzanne Hoffmann "Hund og træning"  der har været så godt - Og så er vi startet på  hvalpemotivation i DRK Holstebro hvor Alvin er blevet  socialiseret og mødt andre dejlige hvalpe - det er vi slet ikke færdig med endnu. (fortsætter efter sommerferien) Så har vi været hos Marlene Birkebæk - hvor vi også har trænet klikker træning - og fået nogle rigtig gode råd. Så tiden er bare så spændene med en lille hvalp, der skal lære så mange nye ting.. Men hvor er han da bare dejlig at træne og være sammen med.

 

 

Dansk Retriever Klub Region Østjylland, Retriever dag d. 14. juni 2014

En rigtig dejlig dag - hvor vi mødes med både Basser og spidserne fra Falkirk's - Tak til Marlene og Lasse for en lille fin WT prøve - med slalom - ro på post - og en lille markering. Så fik vi igen afprøvet :-) Nu står den på træning i alle grundelementer. Tusind tak til jer alle for en super hyggelig dag ... 

 

 

Raceledelsen for Golden Retriever, Bække,Tripple-arrangement d. 24. maj 2014

Sikke en dag. Både Toby og Alvin deltog på skuet - Toby i åbenklasse og Alvin i baby-klassen. Toby blev sørme BIS - stor tak til Laila for hjælpen. Alvin vandt også sin klasse - og blev BIM  - slået af sin søster Cirka ejet af Marlene Birkebæk. Stort tillykke til Marlene - hun var sørme også fin :-)

WT deltog de også begge i - og jeg prøvede at stille Toby i åbenklassen... der var 3 poster, hvor han fik 0-19-19 - øv vi mistede en blind dirigering - men syntes han gjorde det så fint.

Lille Alvin deltog i WT - baby - og jeg må sige at det var afprøvning, han fik 15-15-15 - og prøven viste at han havde lysten til at arbejde og jeg så også klog på HVAD vi bestemt skal træne - og det gør vi på en sjov og dejlig måde - han er en meget lærenem lille fyr - men han har også en vilje :-) Så der er nok at arbejde med....

Baby klassen - BIR. Cirka - Marlene  - og Alvin BIM

Baby - hanner - 1. vinder Alvin - 2. vinder Hodja -Cecilie

Toby BIS - tak til Laila Ager for hjælpen :-)

Toby 1. vinder i åbenklassen

 

 

20. maj - Ja, så kom der lige et lille nyt forside billede på. Jeg har taget så mange skønne

billeder af den bette fyr som helt sikkert skal ind på siden her. Ellers går det så godt. Alvin er den mest glade hund - og er faldet så godt til her hos os. Marco og Toby har nu accepteret  ham - og han har også fundet ud hvem der er sjov ude som inde... vi er bare så glade for den lille Alvin. Vi er gået i skarp træning med positiv forstærkning - og vi bruger klikkertræning som er helt fantastisk...

 

 

4.maj - Alvin har fået sin egen side... (under hundene) og uha hvor det går. Han er den mest skønne lille fyr nogen kunne tænke sig - Jeg glæder mig til en skøn fremtid samme med ham også, nu skal jeg så lige fortsætte det fremragende arbejde Marlene Birkebæk fra Falkirks har lavet. Jeg har endnu ikke fået lavet Alvin's galleri - der er flere skønne billeder af ham - de kommer lidt senere, der er jo nok at lave med et nyt familiemedlem.

Men nyd dette skønne billede af Alvin fra vores skovtur, da vi lige havde fået af vide, hvem der skulle med os hjem.

Foto: Marlene Birkebæk: Hundefotograf - og Opdrætter: Falkirks

30. April - Om ganske få dage flytter vores nye lille Dusky Sound's Unique Fire "Alvin" ind hos os. I løbet af ganske kort tid - vil Alvin få sin egen side. Glæder mig til at give jer en fortælling om de sidste mange uger oplevelser - her et skønt billede af Alvin - 7 uger og 5 dage - hvor vi glæder os til at byde ham velkommen.

 

 

3. November - Efterårsskud af hundene - vi har haft nogle skønne ture i Klosterheden - hvor jeg har taget lidt billeder af hundene.

Samtidig vil jeg gerne dele at jeg forventer at få en ny lille Golden til foråret. Så det bliver bare så spændende. Men - nyd de skønne billeder fra skoven - det bliver vi nemlig aldrig trætte af.

 

19. September - endnu en dejlig tur med hundene. Nu er det over 1 mdr. siden vi mistede Murphy. Han er savnet hver dag .Men Marco og Toby har heldigvis så meget sammen - og de stortrives. Nu er det jo sådan at vi på sigt igen skal have tre hunde - men jeg skal jo lige finde den rigtige - og det haster jo ikke, når jeg har disse to guldklumper ... men jeg kigger meget rundt omkring, så det bliver også spændende.

12. august 2013

Dette var den sorteste dag i mit liv - vi har mistet vores kære Murphy. Selvom Murphy blev over 11 år, kan man aldrig forberede sig til denne dag - det kom pludseligt, og han havde fået Lymfatisk Leukaemi - hvilket er uheldbredeligt og derfor besluttede vi at Murphy skulle have fred. Han vil altid være i vores hjerter - og være savnet.

  Min dejlige Murphy med dummi 

Februar - 2013

Lidt nye billeder af nogle af de skønne ture vi har været på i vinteren - ved Vesterhavet havde en pragtfuld tur sammen med The Luxury klan ...

 

8. April 2012

Vi har været på en uofficiel Workingtest ved Skive

En rigtig dejlig dag ved Svanesøområdet ved Skive - drog Toby og jeg til en lille uofficiel working test.

Det var en meget svær begynder prøve - hvor der ialt var 33 hunde- hvor kun 8 bestod. Vi startede med et 0 - men sluttede med en topscore 20. Kan godt se at vi ikke har fået trænet så meget som vi plejer - men vi er trods alt kun lige startet op efter den lange vinter.

Tusind tak for en helt vidunderlig dag til Cecilie og Michael - Noel samt skønt at møde Anette igen :-)) Total sejt Anette - at tage af sted alene - respekt .-))

Toby ved ventelinien - vi nyder solen

   

Cecilie og jeg - da vi var færdige med prøven .... uha, hvor blev det koldt - jeg havde rigtig mange lag på :-))

 

 

Januar 2012.

Ja - nu får jeg da endelig opdateret min hjemmeside !! Det har stået lidt sløvt til på det sidste - men jeg skal da have min søde Toby's resultat her på siden. Sjældent har jeg set så meget energi hos Toby. Han var så SJOV at have med på en workingtest. Der var tempo og stil over de gode poster vi var på. Det ene femtal - var noget vi aldrig havde prøvet før - nemlig et søg i sø og ved vandkanten. Det skulle forestille en jagt - men vi fik da trods alt 5 point. Men det buldrede bare med flotte point på alle de andre poster... så det var jeg meget stolt af. Han kommer helt sikkert på flere Workingteste i det nye år.

Uofficielle WT i Søby den 23.10.11

Toby og jeg drog afsted til Søby hvor vi stillede i begynderklassen. Toby gjorde det så FLOT. Der var 5 poster:

hvor point fordelingen lå således: 19 - 20 - 20 - 18 - 5 - ialt 82 point så han bestod FLOT prøven, da max point er 50. Jeg var så stolt af min lille fyr.

 

 

 

 

9 Oktober 2011 sunds / A/C prøve - hjælpe apportør ved skøn morgentræk

Vi har været så heldige at få lov til at komme med på en A/C prøve. Det er vi meget stolte over. Tak til Jon og Rie :-))

Vi havde en rigtig dejlig formiddag. Kl. 4.30 ringede vækkeuret - vi skulle være ved Sunds kl. 5.30. Det var godt nok tidligt med jeg glædede mig også rigtig meget til at prøve at komme på morgentræk.

Der var 8 personer der skulle op til prøven og jeg tror vi var ialt 5 hjælpere. Da jagten gik i gang ved den smukkeste solopgang - lød der skud og fuglene faldt ned. Jens Andersen som jeg delte post med tog den første markering, hvorefter vi byttede plads. Jeg fik så en rigtig god markering og Marco sprang for livet for at hente anden hjem til mig. Jeg mener Jens og jeg fik i alt 10-12 ænder fra vores skjul. Jeg var meget tilfreds med Marco - selvom han mistede en fugl i vandet ( det var meget mørkt ) og han havde jo ikke været med så mange gange, så det var godt Jens var hos mig, så hans lab lige kunne hente den fugl.:-)) Jeg havde taget mit kamera med - men fik det ikke med på selve jagten. Jeg fik dog skudt nogle billeder da vi kom ind. Der blev i alt skudt 161 ænder og jægerne var meget tilfredse med jagten.

Dommerne var Jon Andensen og Jens-Jørgen Lundgaard: Og Jon Andersen som prøveleder

Anne Mette var også med som hjælper

Vibeke Vrist var oppe til selve prøven

Trut trut sagde Jon Andersen

De stolte skytter - meget tilfredse med resultatet

 

 

11. September - WT i Skive

Marco og jeg har været til officiel Workingtest i Skive - for anden gang stillede vi i Åben klasse. Der er vældig forskel på begynder og så åbenklasse. Marco klarede den sidste del af prøven flot - men vi mistede desværre dummyen ved en vandmarkering - hvor der lå flydeænder som distrektion med både lyde (rap - rap ) hvor Marco mistede fokusen på den dummy der lå til højre for os. Det var en virkelig svær prøve - hvor kun 5 i åben klasse bestod ud af over 20 i klassen.

Men - vi havde en helt uforglemmelig dag - men meget skønt vejr og glade hundefolk. Kirsten Sloth var som sædvanlig så sød lige at snuppe nogle billeder af Marco og jeg som jeg da har lyst til at gemme her på siden.

Her får vi en forklaring omkring en dobbeltmarkering

Videre til næste post - et retningsbestemt søg.

Dejligt at have en stol med imellem posterne - der bliver hygget.

 

 

Søby: Marco stillede i Åben klasse, hvor han gjorde så super flot.

Der var 5 poster-hvor hen fik 17 - 15 - 15 - 10 -  men fik desværre et 0 ved en markering over vand. Der var desværre kommet en masse distritioner som vi kunnet have undgået - men der er jo ingen undskyld .-)) Tusind tak til alle for en super hyggelig dag og dejlig hundesnak.

Haustrup: Toby stillede op i begynderklasse - hvor han også gjorde det  super godt.

Der var 3 poster hvor han fik henholdvis 19 - 14 - 10 - hvilket betød han bestod med 45 point. Det var jo så kun anden gang Toby prøvede denne prøveform - så godt der ingen skud var, så var vi fri for at han knaldede ved apporteringerne. :-))) Tak til Jesper for en super hyggelig hundedag.

 

 

30. April - Udstilling i Vonge Kollemorten Hallen

En dejlig dag med Toby og Marco hvor de klarede sig begge rigtig flot . Se deres resultater under hundene.

 

 

19. Februar - Officiel Workingtest Kulsø

Marco og jeg har haft vores debut i åbenklasse. Det gik ikke helt som vi forventede - men en dejlig oplevelse og en hel masse med hjem til min "erfaringshylde". Der er en hel klar forskel på en begynder og så åbenklasse. Jeg syntes vi havde en rigtig hyggelig dag - men den var godt nok kold. Jeg var så heldig at Marlene Birkebæk lige kom forbi da vi var oppe på post 4 - hvilken var en dobbeltmarkering på linie - hvilket Marco klarede flot med 15 point ud af 20. Så den var helt i orden. Skønt at møde så mange dejlige hundefolk:-) Tak til Marlene for fotoes...

Klar på en dobbeltmarkering på linie

Marco på dobbelt markeringen

   På vej til næste post med Rasmus og hans kone

 

 

6-7 November - DKK's internationale Dansk Vinder udstilling i Herning

Vi har været til dobbeltudstilling i Herning. Lørdag den 6. november havde jeg Marco og Toby med.

Marco stillede i brugshundeklassen hvor jeg syntes han gjorde det fint. Marco har været halt i meget lang tid - det kunne jeg sørme også mærke da han var fuld af liv. Han fik VG.

Toby stillede den 6. november i åbenklasse med i alt 11 hunde - hvor han fik excellent og blev nr. 5 - så det var fint. Søndag havde jeg Toby med hvor han igen fik excellent.

Tak for en hyggelig weekend, dejligt at følges med Laila og Flemming som sædvanligt. Dejligt at Belinda kom en tur lørdag. Skønt at se alle hundevennerne... men vi savnede godt nok Birgitte :-))

Se hundenes udtaelse på deres egne sider.

Toby i Herning

 

 

2. Oktober 2010 - Toby har været til Mentalbeskrivelse i Søby - Brunkulslejeren

Vi har væet til mentalbeskrivelse i Søby - hvor jeg havde Toby med denne gang, det var en dejlig oplevelse. Toby klarede momenterne så flot. Den "bette" mand overraskede mig meget - han er faktisk en bette sej fyr.  Tak til alle jer for en kanon dag og til Jeanette for at have taget billederne for mig.. skønt at møde andre hundefolk. Du kan se flere billeder og mentalbeskrivelse HER.

Upsss - hvad var det ?? - Når men den kom han hurtig over...

 

 

20. Juli 2010 - Hvalpetræf med Tobys søskende - HD test.

Den 6. juni var jeg til hvalpetræf med Toby's søskende - det er godt nok en måned siden vi var til dette dejlige træf, hvor Laila gjorde et kæmpe arbejde for at vi alle skulle føle os godt tilpas, hvilket lykkes over alt forventning - der var ALT hvad hjertet begærede - mennnn det er først nu jeg har "fået" tiden til at lave denne opdatering. Men bedre sent en aldrig som man siger.

Jeg kan da ikke lade være med at bringe de super flotte resultater: Tillykke Laila !!!

Toby  - Skylock A Winters Tale  A/0

Wilma - Skylock Santa Baby  A/0

Kenzo - Skylock Mistletoe & Wine A/0

Cosmo - Skylock Last Christmas  A/0

Eddie - Skylock Winter Wonderland A/0

Vi hyggede os rigtig meget sammen - og som det ses på billederne - fik hundene hils flot hinanden.

 

27. Juni 2010 - DRK Officielle Working Test i Søby

Marco og jeg tog om søndagen efter udstillingen i Vildbjerg til Søby. Marco deltog ikke i udstillingen da han skulle være frisk til om søndagen. Her gik det rigtig flot. Marco bestod WT begynder med 74 point. Der var 50 hunde - hvor rigtig mange ikke bestod prøven - derfor var vi jo også slem stolte. Tusind tak Marlene for det fine billedet - det var kanon at få en snak med dig:-) Vi vil nu træne til at komme til WT i åben klasse - til september....

Marco og jeg i fuld solskin - foto: Marlene Birkebæk

 

 

26.Juni 2010 WDS (Wold Dog Show) i Vildbjerg.

Toby og jeg har været til WDS i Vildbjerg. Det var en dejlig dag med masse af dejlige hundevenner og kanon flotte hunde. Toby stillede i åben klasse, hvor der var 24 hunde - men Toby fik en fin udtaelse og blev denne dag VG. Han gjorde det ellers rigtig flot. Her et dejligt billeder af Toby - Foto: Lotte Lohmann .. der er flere billeder fra dagen i Toby's galleri. Tak for en hyggelig dag og mange tak for billederne til Vagn og Lotte :-) Stort tillykke til jer alle med de flotte resultater.

Smukke Toby - i bevægelse - han er da bare dejlig :-)

 

 

24. April 2010: Golden Retriever Udstilling i Uldum -  Dommer Sue Jolly, Kerrien

Toby og jeg har været til udstilling i Uldum - hvor jeg fulgtes med Laila og Tina. Her var det en stor gruppe Toby kom i - Åben klasse med mange "ældre" hanner. Toby klarede sig endnu engang rigtig flot Excellent og 3. vinder. Tak for billederne Laila - godt vi havde din hvalpekøber til at tage billederne. Dejligt at se alle de kendte ansigter igen :-) ....Mennn - vi manglede Birgitte og hendes smittende latter.

7. Februar 2010: skue i Lyne

Vi har været en tur til skue i Lyne - det var en rigtig dejlig tur. Sammen med Vibeke og Lærke drog Toby og jeg afsted. Vibeke og Lærke gjorde det rigtig flot. Toby er jo nu begyndt sammen med nogle rigtig flotte gutter og det bliver nok lidt svært for min "lille" fyr. Men han gjorde det igen rigtig flot  - se hans fine udtaelse på hans egen side. Tusind tak for en rigtig hyggelig tur Vibeke :-) Tak til Erling Christiansen for de fine billeder.

 

Vi har været på udstilling i Fredericia

Toby og jeg har været alene afsted til DKK udstilling i Fredericia hvor Toby fik excellent i åben klasse. Da Marco p.t. har smidt tøjet kunne han desværre ikke komme med. Se Toby fine udtaelse på hans egen side.

 

5. December 2009: Skue i Terndrup-Hallen

Det var noget af en forrygende weekend hvor jeg stillede med Toby i åben klasse for første gang. Toby klarede den så flot. Han blev BIM og BIS2.. hvor var jeg stolt af min lille Skylock.

Marco stillede i brugshundeklassen og blev BIK3  - hvor han fik vandreprokalen med hjem. Se de flotte udtaelser af hundene på deres egen side. Hjertelig tillykke til Laila med alle de fine resultater på hendes Skylocks. Tak til Rikke for at vise Marco i BIK klassen.

    Toby BIS 2

En stort tak til Vibeke og Niels for den store hjælp i gav mig :-)

 

 

7-8. November 2009: DKK Certefikat udstilling i Herning

Vi har været på dobbelt udstilling i denne weekend - hvor jeg havde Marco og Toby med.

Lørdag var det Heather Morris fra England der dømte og Søndag var det Val  Burns der dømte.

Lørdag gik det således: Toby fik excellent og blev 2. vinder i mellemklasse - og Marco fik excellent og blev 3. vinder i brugshundeklasse.

Søndag blev det lige vendt om hvor Toby fik excellent og blev 3. vinder i mellemklassen - og hvor Marco blev 2. vinder i brugshundeklassen.  Jeg er så stolt af mine 2 smukke drenge.

Jeg har desværre ingen billeder fra dagen - da de normalt ikke bliver så gode i en hal. Men jeg vil da lige sige hjertlig tillykke med alle de flotte resultater til hele Mafia banden. Og en speciel tillykke til Conni med hendes dejlige unghunde.

Jeg sætter lige disse dejlige billeder på af hundene - da jeg elsker disse billeder. Se hundene udtaelse på deres egen side.

Toby: Excellent 2. vinder i mellemklassen

Marco: Excellent 2. vinder i brugshundeklassen

 

 

13. September 2009: DRK Udstilling i Middelfart.

Toby "Skylock a Winter's Tale" og jeg har været til udstilling i Middelfart, hvor Toby gjorde det rigtig flot. Han fik VG og blev 2. vinder i mellem klassen: Lotte har taget nogle dejlige billeder af Toby på dagen. Tak for en hyggelig dag til alle hundevennerne og hjertelig tillykke med jeres flotte resultater.

  Frække Toby

     foto: Lotte Lohrmann

Toby

i ringen                                                                         

 

 

12. September 2009: Officiel Workingtest -DRK Skive

Det var en forrygende dag hvor Marco " Amberfield Speciel Marco" deltog i sin første workingtest i begynderklassen. Han blev 3. vinder ( 3WT) med 88 poient ud af 100 mulige. Både 1 og 2 vinder endte med 91 point så jeg syntes vi gjorde det rigtig flot. Der var i alt 32 deltagende hunde .... KANON. Marco syntes til at nyde hele dagen - og var frisk til sidste post. Tak for en rigtig hyggelig dag til Germaine, Vibekex2 og selvfølgelig Belinda Bak.

Vi fik diplom da det jo var en officiel prøve. En herlig dag som jeg glæder mig til at prøve igen.

  Marco som 3WT

 

 

 

23. august 2009 - Jeg har været til kvalifikationsprøve med Amberfield Special Marco i Vinderup.

Nerverne var lidt på højkant da vi skulle til kvalifikationsprøve Marco og jeg. Men det gik heldigvis rigtig fint. Tillykke til Belinda, John, Tina og Vibeke med jeres flotte resultat. Der var 43 hunde oppe til prøve, hvor 13 ikke bestod - heldigvis bestod alle Goldens. SKØNT !!!  Tak "xxxx"  Erling for billederne :o) også et stort tillykke til dig Erling med din smukke lab.

       Amberfield Special Marco har bestået kvalifikationsprøven i Vinderup             Foto: Eriling Schäffer

 

Hygge med Belinda inden prøven

Man er jo bare så glad - det kan nok godt ses.

 

 

15. august 2009 - Vi har afholdt hvalpetræf

Det var dejligt at se hvalpene igen. Desværre kunne vi ikke samle hele holdet - men tusind tak til jer der gad at møde op.

Vi tog fat i lidt træning - sit og bliv, gå pænt i snor og til sidst en lille markering. Alle var super dygtige og hvor var det dejligt at se at de bare er så glade og livlige hunde. Efterfølgende fik vi kaffe og vi os en rigtig hyggelig snak og der var meget at tale om. Jeg vidste så lidt omkring trimmingen af en Golden, men jeg ved godt at mange syntes det er synd at klippe halen, men det er jo en smagsag.  Nyd billeder fra vores dejlige træf.

  Der blevet trænet - her en sit og bli´

  hvor Hailey venter på Søren

  Der blev drukket kaffe og hygge snakket - der var meget at tale om

  Så gik vi igang med trimme de dejlige hvalpe

        Anja havde nogle gode guffer...

  Hailey  og Smilla

  Cody - hvor er du bare smuk !!

  Hundene i leg ... de havde en sjov dag sammen.

  her har vi så Cody - nytrimmet og en rigtig dejlig hund.....

 

 

20.juni 2009 - Uffociel Workingtest ved Søby

Toby og jeg har været en tur i Søby, hvor Toby for første gang skulle prøve at komme på en virkelig prøve. Jeg syntes han klare det rigtig flot. Han betod ikke prøven - da man ikke kan bestå hvis man får et 0. Det gjorde vi på post 2. hvilket var særdeles svær og hvor rigtig mange også fik et nul. Men han sluttede på post 4 og 5 - men henholdsvis 20 og 15 point. Tak til Erling og Kirsten for disse fotos. :o)

  En god snak inden næste post

Foto: Erling Schäffer

Post 1 - vi venter .. her var det at Toby knaldapporterede

 

 

13-14. juni 2009- DKK 's Dobbeltudstilling i Vejen

Både Toby og Marco har gjort det godt på udstillingen denne weekend. Der var hård konkurrence i åbenklassen søndag, hvor Marco fik en fin placering med Excellet - hvor Toby fik Excellent lørdag. Se hundenes udtaelser på deres egen side.

Endnu engang tak for godt selskab til Laila, Rikke og Birgitte - det var som sædvanlig bare rigtig hyggelig. Og selvfølgelig tillykke med jeres resultater, og special til Laila med endnu et CERT på Elsa... det svinger bare. Tak for køreturen til søde Birgitte, hvor tiden bare flyver når man hygger sig i godt selvskab.

Jeg havde da mit kamera med - men den lå godt i min taske. Glemte rent at tage billeder på denne tur...

Foto: Vagn Donskov

 

 

6-7 juni 2009 - Dobbeltudstilling  i Tyskland

Vi har været til udstilling i Tyskland - Lørdag i Neumünster og Søndag Itzehoe. Vi havde en virkelig hyggelig tur. Birgitte, Rikke, Laila og jeg.

Laila havde fundet et dejligt sted ca. 20 min kørsel fra Neumünster, hvor vi boede begge dage. Dejlige natur områder, hvor vi havde gode muligheder for at lufte vovserne. 2 skønne aftner med pizza og rødvin. Så der manglede ikke noget. Begge dage fik alle hundene en placering i deres klasse, hvilket vi selvfølgelig var kanon glade for. Marco kunne jeg desværre ikke stille om søndagen, da han havde fået en skade på benet om lørdagen p.g.a. de dårlige udstillingsbaner i Neumünster. Hjetelig tillykke til Laila med Calle og Elsa - Rikke med sin Karla's, Birgitte med Wilma og Flicka  med de flotte placeringer. . Godt gået alle sammen, og tusind tak for en kanon weekend...vi skal jo på den igen næste weekend.. :o) glæder mig allerede..

 

 

25. April - 2. maj 2009

Vi har været på to udstillingen siden sidste opdatering. I Uldum samt i Ålborg hvor disse billeder er taget. Vi havde en meget varm dag i Ålborg - hvor Jesper kom "bare" for at være sammen med os -  men han blev da også til lidt hjælp:o). Efter udstillingen var vi så oppe og få noget dejligt grillmad som Jespers søde kone Anne-Mette havde stået for. Tusind tak for jeres gæstfrihed. Samt selvfølgelig en varmt tak til pigerne for en herlig dag - som altid. Toby og Marco gjorde det fint. Se deres resulter under hundene..

vores søde kenneldreng Jesper havde nok at se til :o)

Imedens vi piger måtte slide i det.. hvor var Flemming !!

Toby - hvor er du dygtiggggg

Marco - hun trækker godt nok noget i den hale :o)

15. februar 2009

Vi har været på udstilling i Fredericia - hvor jeg kun havde Toby med.  vi stillede i juniorklassen hvor jeg syntes Toby gjorde det rigtig flot. Jeg var godt nok nervøs denne gang, men Toby fik en fin 1.pr. og blev da 3 vinder i hans klasse. Men se hans udtaelse under hundene og Tobys udstillingsresultat.

Erling sat på sidelinien og tog lige dette billede af Toby - men jeg trænede ham lidt :o) Tak for det Erling

Laila, Rikke og jeg kørte med Birgitte og jeg syntes vi havde en rigtig dejlig tur sammen, vi hygger nu altid sådan sammen piger :o) Tak for hyggeligt samvær alle sammen, det er bare super og komme afsted og kende så dejlige mennesker.

 

 

10. februar 2009

Vores søde Smilla har fået et nyt hjem hos Anja og Michael i Silkeborg.

1. februar 2009

Vi tog en tur til Lyne - hvor Toby bestod brugsprøven. Jeg var så stolt af den bette mand, da han hentede 40 point hjem.. Min lille stjerne

Dejligt - så håber jeg på at vi skal gå videre  !!

Tak til Belinda for en smadder hyggelig tur - dejligt du tog med mig - og tak for den hyggelige snak :o)

 

 

19. December 2008

Skylock A Winter's Tale "Toby" har fået det bedst tænkelige sundshedsresultat:

HD A/A og AD 0/0 - HURRA- HURRA - HURRA - hvor dejligt :o)

 

 

9. November 2008: DKK's  Nordisk Vinderudstilling i Herning

Vi har været på officiel udstilling i Herning

Toby stillede i Juniorklasse og Marco i Åbenklasse - der var rigtig mange i begge klasser.

Toby: Excellent 2. vinder i Junior -  Nordisk Vinderudstilling

Marco: Excellent 4. vinder i Åben klasse Nordisk Vinderudstilling

Dagen var som sædvanlig kanon hyggelig - og overraskelsen var stor da Laila's forældre kom valsende ind i hallen for at lykønske deres datter med hende 25år's jubilæum som udstiller. Jeg fik skudt disse billeder af Laila som tydeligvis var glad. Hjetelig tillykke Laila - både med dit jubilæm Laila men også med det flotte resultat på Calle... ummm - jeg må vist skynde mig med den kvalificationsprøve på Toby, hvis vi skal følges ad :o) Nå, du får den nok før mig... haaaa

Ikke nok med det, så havde Birgitte sit store gennembrud på udstillingen. Og kære Birgitte - selvom kvaliteten af dette billede ikke er kanon syntes jeg lille Wilma står rigtig flot... så jeg valgte at bruge det... håber du syntes det er ok. Så tillykke med det flotte resultat på min Toby søde søster... Excellent og 3. vinder i Junior klasse - det var så FLOT !!!!

 

 

20 - 24 september 2008  Udstilling i Køge/ Ballerup - 22. september: Marco er blevet far

Jeg må sige der er sket noget i denne uge. Fredag tog jeg med Birgitte, Simone og Lene til Lyngby, hvor vi overnattede i Birgittes forældres sommerhus - Birgittes far og mor stod med dejlig gullashsuppe og rødvin hvilket jeg nød til fulde.

Dagen efter var så på vej til vores første udstilling... Marco og Toby resultater kan I findes under hundene, det gik fint for dem.

Lørdag aften var vi så sammen hele banden på Hotel Schandic - se under venner. Os fra jylland fik et rigtig god navn - nu skal jeg se om jeg kan huske det: VJGM ( hvilket betyder ) Vestjyske Golden Mafia.

Tak for alle for en rigtig dejlig veekend - det må vi gøre igen.

Da jeg vågner mandag morgen - har jeg fået en sms fra Morten - Mollie har fået hvalpe - og NEJ hvor er de søde. Synd jer ind og se dem under hvalpe... der kommer mange flere hvalpebilleder til jer.

 

 

16-17 - 2008: Vejen DKK og DRK Certificat udstilling

Vi har været på vores sædvanlige dobbeltudstilling - denne gang i Vejen.

Det gik jo forrygende for begge mine hunde:

Amberfield Special Marco fik begge dage Excellent og blev 2. vinder i Åbenklasse - han gjorde det rigtig flot syntes jeg - der var hård konkurrence.

Lidt Sjovt havde vi det i åbenklassen - da vi måtte stå temmelig længe med vore hunde da dommeren brugte lang tid på at finde den rigtige rækkefølge. Connie og jeg stod ved siden af hinanden og gav begge højlydt udtryk for det hårde arbejde, hvilket fik publikum til at le højt. ( vi kunne næsten ikke komme op igen:o)

Foto: Annitta Hansen fra Caanciss

Skylock A Winter's Tale blev ved DKK BIM hvalp og ved DRK blev han BIR hvalp og gik derved til store ring. Her blev han BIS2 Dejligt at Laila, Rikke, Vibeke med Pihl gad blive for at være heppekor ved storringen, tak skal I have piger.

BIS - hvalpe - Her blev Toby BIS2

Hvor er jeg bare stolt af dem begge. Se deres udtaelse under hundenes resultater

Vibeke Sørensen med Pihl (Marco's halvsøster) skal også have et tillykke med den første officielle udstillingen, det gik rigtig flot begge dage - med SL 2. og 3 vinder. Godt gået Vibe :o)

Tusind tak til jer alle for en kanon weekend - og tillykke med alle jeres flotte resultater selvom Elsa lige skulle banke Toby i BIR og BIM den første dag:o). STORT tillykke med Whoopi's CERT....og tak for champagnen Niels. Tak for billederne Connie og Annitta :o)

Foto: Connie Pallesen: BIR - BIM

 

 

 

3.maj - 2008: Amberfield Special Marco er blevet øjenlyst igen

Tallygold you´r the sugar in my  tea "Mollie"  og Marco er blevet øjenlyst igen - begge var fri uden anmærkninger. Så nu venter vi i spænding på at Mollie igen skal gå i løbetid. !!!

 

 

26-27 april 2008 - Vi har været til Golden Arrangement i Vonge og Fyn

Marco og Toby deltog på Cert. Udstilling i Vonge den 26. april hvor Sandra Lane fra England var dommer.

Amberfield Special Marco fik excellent og blev 4. vinder i Åbenklassen som jo var første gang med de nye udstillingsregler

Skylock A Winter's tale "Toby" blev igen BIS  i babyklassen, så det var kan man kalde en forrygende dag.

Se deres udtaelser under "hundene"

  Toby i ringen - Foto Vagn Donskov

Næste dag drog Laila, Rikke og jeg så afsted til Fyn, hvor Marco deltog i kvalifications prøven, men det var ikke lige vores dag, så vi fik desværre ikke det gyldne bevis. Men vi må jo bare fortsætte med vores træning.

Til hele "træningsholdet" vil jeg ønske et STORT tillykke med jeres flotte markprøve resultater - og glæder mig til at give den gas igen den 12. maj.... Flot Niels - at du blev dagens bedste begynder hund. og Laila med den flotte 1. pr. som Aage klarede så flot.

 

 

 

 

30. marts 2008 - Skue i Vonge med Skylock a Winter's tale "Toby"

En dejlig dag i Vonge - Toby har været på sit første skue og - sikke da en start den lille fyr fik (17 uger). BIS - ja det var flot. Tusind tak til Tina, Rikke og Laila for en rigtig hyggelig dag - skønt med så mange dejlige baby-hvalpe. Og tillykke til Beauty for sit fine BIS... og Karla blev BIS3 ... flot Rikke :o)

Se Toby's fine udtaelse HER 

 

 

19-20. januar 2008 - lidt nyt fra hvalpene hos Laila

Vi har oplevet så meget i denne weekend hos Flemming og Laila. Fredag blev alle hvalpe testet - hvor Toby (som han skal hedde) klarede det rigtig flot. Lørdag samlede Laila alle venner til hvalpekig - der faldt Toby også i folks smag. Søndag var vi så på hvalpetur ved badesøen, det var kanon sjovt at se de små hvalpe opleve verdenen. Her lige et par billeder fra dagen.

Birgitte med sin skønne Wilma - hvalpene er nu 7 uger

Laila sætter hvalpene tilbage i bilen. Der begynder at blive trangt - jeg står selvfølgelig med min skønne Toby:o)

 

 

13.januar 2008- lidt nyt fra Hvalpefronten hos Laila

Lidt nye billeder af de skønne hvalpe. Dejlig dag med Laila og Flemming og alle vovserne - tusind tak for kigget. Næste gang tager jeg min dyne med:-)

Hvalpene er nu blevet 6 uger, og det går bare derud af... nedtælling!!!  Nu er der kun  2 uger til vi vores lille nye medlem af familien kommer hjem. Vi glæder os meget.

Jeg ved da godt at jeg har charme... det siger alle :o)

 Vi er nu 6 uger og skal snart til frisør

 

 

30. december 2007 - Hvalpekig hos Kennel Skylock

Da vi skal have en lille ny hanhvalp fra Kennel Skylock - kan jeg da ikke lige lade være med at vise jer disse skønne hvalpebilleder .......    vi glæder os meget til den lille fyr kommer, hvem det bli´r - ved vi endnu ikke. Men dejlige er de ALLE sammen. Tak for jeres måde at være på Laila og Flemming - det er ALTID dejligt at komme ud til jer.

Han vil selvfølgelig få sin egen side. :o) Hvalpene er nu blevet 4 uger...

Flicka mor er bare så dygtig til at passe de små pus

Her en skøn tæve med en endnu en skøn hanhvalp...

 

 

1. december 2007 DRK Juleskue i Terndrup

Vi har været en tur til juleskue i Terndrup som sædvanlig var et rigtig hyggeligt skue. Marco stillede i brugshundeklasen, hvor det gik rigtig fint for ham. han blev 2. vinder og BIK 4. se hans fine udtaelse her.

Tusind tak til Jesper, Tina, Vagn og Annette samt selvfølgelig til Lene og Niels som jeg kørte sammen med til skuet i mørke og regn, hvor Niels nød det kvindelige kvidren bag rattet. Hjetelig tillykke til Lene med Whopi med det flotte resultat, og Niels og Whoopi med brugsprøven... godt gået.

Helle var også tilstede med sin dejlige Eddie - han blev 2. vinder i sin hvalpeklasse. Stort tillykke til jer to. :o)

  Whopi og Marco hyggede sig sammen og vare så søde hele dagen.

 

 

 

4.november 2007 DKK International udstilling i Herning

Marco har igen været en tur på udstilling - denne gang i Herning, som jo er blevet en hel tradition. Sammen med hele søndagsbanden havde vi en rigtig hyggelig dag. Hjertelig tillykke til Laila med hende 2 super boys Aage og Alonso. Det gik jo bare derud af.

Marco gik det heller ikke så ringe for. Se hans resultat her.

Til Helle og Eddie - rigtig flot af jer... blev 3. vinder i unghundeklassen. Det skal nok blive en lille cham. ham Eddie :o)

                                                    Tak til Laila for assistance med billederne...som sædvanlig

 

 

Weekenden 11-12. august 2007 DKK-Dobbeltudstilling i Vejen

Vi har været på dobbeltudstilling, en dejlig weekendstur med hele søndagsbanden. Marco stillede igen op i åbenklasse og blev 3. vinder begge dage. Se udtalelserne her

Tusind tak til alle hundevennerne for en kanon weekend. I er altid så søde at være sammen med.

Hjertelig tillykke til Laila og Aage der igen gik helt til tops, hvor spændingen var stor, da vi sammen gik til store ring som heppekor.  Laila - du gjorde det igen så flot. Marianne med Luka - også et stort tillykke til jer.

  Laila med Aage - hvor er jeg dygtig "mor"

 

 

Søndag den 5. august 2007 - DRK Middelfart

Vi har været til udstilling ved DRK i Middelfart, hvor Marco stillede op i åbenklassen og blev 1. vinder. Se udtalelse her

    Foto: Simone

Tak til alle for en rigtig hyggelig dag og hjertelig tillykke med jeres fine resultater.

Et stort tillykke til Helle Døj med Eddie, som havde så flot en start i hvalpeklassen: Se her  hvor flot !!

 

 

Lørdag den 21. juli 2007 - Markprøve ved Birkesø

Murphy har været til markprøve,  endnu blev det til begynderklassen. Det gik faktisk rigtig godt - se resultatet. Tak til Else-Marie som var så sød at tage med mig og til Tina Ice for en rigtig hyggelig dag.

 

 

Søndag den 13. maj 2007 - DKK Århus:

Vi har været til Officiel Udstilling i Århus ved DKK, hvor Marco stillede i brugshundeklassen og blev  1. vinder med CK , Cert -  BIM. Se her   Tusind tak Laila for en super hyggelig dag, du er altid dejlig at være sammen med.                                                                                          

Jesper kom forbi - og vi fik en lille hyggelig snak samt en bette én til ganen. 
 

Lørdag den 21. april 2007 - Udstilling i Vonge til DRK Racearrangement:

Vi har været til Officiel Udstilling i Vonge, hvor Marco for første gang stillede i brugshundeklassen, her var vi oppp hos de hårde drenge - men Marco fik en fin 1.pr. og blev 3. vinder. BHK3  se udtalelsen

Tusind tak for en dejlig dag til alle hundevennerne. Et stor tillykke til Laila med Aage "som gik hele vejen her i weekend - Dansk Champ. hjertelig tillykke med det"  Flicka og Maddie med de flotte resultater samt et stort tillykke til Ice-pigen med Iceman som vandt Champ.klassen og blev BIM.

  foto:Vagn Donskov

 

         Ved ringsiden ses Lene, Birgitte og Rikke

   

 

 

 

 

Lørdag den 14. april 2007 - Mentalbeskrivelse i Århus med Marco

Tusind tak Laila for en MEGET hyggelig og dejlig tur til Århus.... længe siden jeg har fået mig en så dejligt griner. Vi må passe på næste gang med kortet :o)

Se hvordan det gik med Marco under resultater/ Mentalbeskrivelse.

 

 

 

 

 
 

Lørdag den 3. marts 2007

Mollie og Marco blev desværre ikke med hvalpe denne gang. Vi håber det lykkes næste gang.

 

Tirsdag den 27.februar 2007:

Nye resultater på Marco´s HD blev med glæde et B  - Så hans status nu er HD: B albue 0/0

 

 

 

 

Lørdag den 17. februar 2007

Vi har været til Udstilling i Odense DKK, hvor - Tallygold  your´r the sugar in my tea "Mollie" også var med. Mollie fik en fin 1. pr. og blev 2. vinder i tæve Åben Klasse.

 

  Marco i ringen

                                                           

"Marco"  Amberfild Speciel Marco - stillede op i mellemklassen og fik 1.pr. 1. vinder med CK og blev BHK2 med RES. CACIB.  Se udtalelse her.  Så det må siges at være en rigtig dejlig dag for både Morten og jeg.

Tak for en rigtig god dag til alle - som vi havde hyggelige snakke med.

Jeg tror Laila tog lidt billeder af Marco, som bliver sat ind lidt senere :o)

 

 

 

 
Søndag den 4. februar 2007
 

Vi har været en tur i Skjern til Skue - hvor Mollie (Marco´s kæreste) også var med.                                       Se Marco´s resultater her:

Husk også at se vores planlagte kuld. Det ser ud til at Mollie er med hvalpe, samtidig skal jeg jo også lige nævnte at Mollie har taget en rigtig flot brugsprøve.

Mollie fik en rigtig fin 1. præmie samt en god udtalelse:                                                                                            Stor tæve. Velskæret hoved. Godt pigmenteret. Korrekt bid. God hals. Noget fremskudte skuldre.  God over og under linie. Bra kryds og haleføring. Brede lår. Velvinklet bag. Gode benstammer. Ikke i bedste pels. Meget bra bevægelse. Velpræsenteret.

Tusind tak til alle hundevenner for en rigtig dejlig dag. Og hjertelig tillykke med de flotte resultater.

 
 

7. januar 2007 - Planlagt kuld er opdateret - se mere under "hvalpe"

 

 

 
2006
28. december 2006 - Marco er blevet øjenlyst i Århus - Fri U.A.  skønt....
 

2. december 2006 - Juleskue i Terndrup

Vi har været til Juleskue i Terndrup - Dommeren var Yvne Andersen fra Norge.

Marco stillede op i Mellemklassen og fik en 1. pr. og blev 2. vinder se udtalelse fra dommeren.

Tak til Anne-Mette som hoffotograf denne dag, her lidt stemningsbilleder fra dagen.  Gode billeder af Tina og jeg som 1. og 2. vinder.

           

            

Her lidt hygge med morgenmaden - Tak for rundstykker Birgitte, de smagte bare godt....tak til hele holder for en rigtig god dag. Og mange gange hjertelig tillykke med alle jeres flotte resultater.

                                                                                                                                 

4. november 2006 - Officiel DKK udstilling i Herning

Vi har været en tur til Udstilling i Herning ved DKK Officielle Udstilling: Dommeren var Marianne S. Jespersen

Marco stillede op i unghundeklassen og fin en rigtig fin 1. pr. og blev 3 vinder med SL   Se udtalelse under resultater

                                      

Tak for dagen siger jeg til: Hele søndagsklubben for en altid hyggelig dag med jer. Og hjertelig tillykke med alle jeres flotte resultater - vi havde en kanon dag med mange flotte placeringer....en specielt tanke går til Maddie, som igen fløj helt til tops, rigtig flot ført af Rikke.

 

17. September - Uofficiel Workingtest Begynder - ved Karup

Vi har været en tur på Workingtest, dette var godt nok noget andet end en almindelig dummytest. Der var i alt 5 poster. 2 enkelte vandmarkeringer - 1 vanddirigering - 2 enkelte markeringer på land - en dirigering på land - samt en trampejagt - hvor der indgik 2 markeringer. Ved hver prøve var der en ny dommer, hvilket jeg heller ikke har prøvet før. Det der også var nyt for os var at der kun blev brugt canvas dummies, det er vi kun vant til at bruge til vandmarkeringer - Bedømmelsen af hundene var noget hårdere end ved en dummytest, men dommerne fik fortalt nogle meget værdifuld ting, som man senere kan få meget glæde af.  Alt i alt var det en utrolig veltilrettelagt prøve  - samt en RIGTIG lærerig dag. 

Murphy bestod testen - dejligt.

 

20.august - Udstilling i Århus

I lyn og torden var vi i Århus til DRK Officielle Udstilling: Dommeren var Lisbeth Bech

Marco stillede op i Unghundeklassen / Hanner og fik en fin 1.pr. og blev 1. vinder.

Murphy stillede op i Brughundeklassen / Hanner  - men fik desværre kun en 2. pr. (øv)

Men - trods regnvejr og torden havde vi en rigtig hyggelig dag, så tak til Belinda, Inge, Bettina, Annette og selvfølgelig også B2 for en rigtig hyggelig dag. Hjertelig tillykke til Tina (icemann) (B2) som fik det sidste cert, så Icemann nu er fuldcertet, det var så flot.

Til sidst vil jeg give Bettina ( B1) en kærlig tanke for at hun gad slæbe teltet med til os, da vi ellers kunne have fået os en slem forkølelse.:o)

I forvirringen fik jeg desværre ikke taget nogle billeder fra dagen.  Se udtalelses under resultater.

 

22. juli Skue ved Birkesøe

Vi har været en tur på skue med Marco. Her prøvede jeg at stille ham frit - ja, det skal trænes, men det gik da rimelig. Se udtalelse under resultater - Marco / Skue   -   Unghundeklassen 1pr. 2. vinder BIK3

                                                                       

 

24.juni Dummytest ved Søby

Vi har været til dummytest begynder 

Murphy gik videre til finalen - men blev ikke udtaget til ekstra finalerunde fik da i alt 44 point.  Marco havde det bare sjovt. :o)

Vi havde en dejlig dag med skønt vejr, så det var hele turen værd. Tak til Tina (Icemann) , Laila og Niels for en rigtig god dag.

næste gang giver jeg en lille én.

 

14. juni 2006

Hvalpetræf med Marco´s søskende - en dejlig dag, hvor der desværre kun var 3 af hvalpene tilstede. Desværre måtte én af hundenes moder lægge sig syg. Det var rigtig hyggelig at møde både hundene samt selvfølgelig deres hunde ejer. Man kan tydelig se familieskabet på de dejlige billeder af hundene.

     Marco - Komma  og Xhantos

         Marco - Komma  og Xhantos

 

 

 

 

Lørdag den 27.maj 2006

Hvalpekig hos Bettina  - en rigtig hyggelig eftermiddag med skønne hvalpe og dejlige hjemmebagte boller!!!                   Dejligt Bettina:o)

                        

 

 

 

Lørdag den 6. maj 2006

Ulfborg Kjærgård: Markprøve C begynderklassen med både Murphy og Marco. En rigtig dejlig dag med masser af varme og utrolig lærerig dag for mig.

Stort tillykke til Laila med Aage - Niels med sin Dooley og Rikke med Woody med de flotte resultater.  Det er vist ikke sidste gang vi gør det :o)

Og tak til jer alle for en dejlig dag, Eva og Jytte - godt I gav mig et spark bagi :o) Vi ses igen piger.

Se dommerseddel under resultaterne.

 

 

Lørdag den 29. april 2006

Vi har været en tur i Vonge til Officiel Udstilling. Marco fik en 1. pr. og blev 3 vinder i unghundeklassen Hanner. Dommer var Erling Kjær Pedersen Så det må da siges var være en rigtig god stat for Marco.  Tak til Bettina, Jesper, Annette og Vagn for hyggeligt samvær. 

Samme dag fik vi også en rigtig fin brugsprøve. Så nu er det bare fremad - næste skridt er så en C-Prøve i begynder:o)                

 

 

 

 

 
Søndag den 27. april 2006
Var en tur hos Laila og Rikke - her disse skønne hvalpebilleder, dejligt besøg som altid og Laila var så sød lige at klippe Marco lidt. Tak for det Laila :o)
                         

                      

Hvert billede taler helt for sig selv....efter skønne nye oplevelser bliver man MEGET træt.

 

Mandag den 11. april 2006

Har igen været på hvalpe besøg , denne gang gik turen til Belinda for at se hendes 4 ugers gamle "Maggie og Jeffrey" hvalpe, det var nogle vidunderlige størrelser - der ikke var bange for noget som helst - selv ikke for mig. :o) Uha, hvor det kribler i fingrene, når man ser de små guldklumper.

                                     

                                             Jeg kom på et heldigt tidspunkt, hvalpene skulle ud for første gang, de alle tog det i stiv arm.      

Lørdag den 1.april 2006

Har i dag været på hvalpebesøg i stor stil....først en tur til Laila og Rikke for at se deres små Ally og Aage hvalpe - en rigtig hyggelig eftermiddag.

 

                                                                    

Laila med lille "lilla" - bliver det mon Rikke der skal have hende. ?

Dernæst gik turen til Lene og Niels - Niels var desværre ikke hjemme men Birgitte og John var også på besøg - så vi fik en god hundesnak, 

                                                                     

Maddie som den lille dame er kommet til at hedde, er bare skøn