Nyheder

1. og 2. juli 2023 Så er der sket lidt igen på hundesiden. Andjøh’s Daybreak Falkon har været på Officiel WT Novice test og bestod prøven. Jeg førte selv Falkon på denne prøve. Søndag den 2. juli førte Jon Andersen Falkon på Novice Cold Game, hvor de indhentede et flot Excellent. Jeg er en mega glad hundeejer, der har nået et delmål med al træningen. SKØNT

25.05.2023 - Der er ikke sket de hele store nyheder hos os. Falkon og jeg træner rigtig meget. Lige nu går vi på holdet "Novice Cold Game" hvor vi var så heldige lige at få nogle billeder. Vi har brugt virkelig lang tid for at få opbygget en ro på Falkon Det er begyndt at virke. Men alderen har virkelig også noget at sige. Falkon er ved at være voksen.

27.november 2022

Så tikkede det lige ind at hjemmeside vil være ude af drift efter den 28. november grundet software opdatering.                                         Så en ny hjemmeside måtte der så til.

Grunden for at jeg gerne vil bibeholde min hjemmeside er at jeg har så mange dejlige billeder af min hundene igennem årene. Så det er kun som en skøn billedebog for mig – Håber I også kan nyde lidt af hvad jeg går og laver.

Der vil blive opdateret med flere oplevelser fra året der er gået. 🙂 

24. november 2022

Hundelivet hos os er stadig aktivt. Der er ikke sket så meget på denne side, da tiden er gået med en masse træning. jagt og træning.

Falkon er rykket rigtig meget i det sidste år. Der er kommet ro på ham – så jeg forventer at vi kommer på prøver til næste år.

27. april 2021

Vi har mistet vores kære Toby. Toby blev 13½ år gammel og havde til sidst så meget gigt at det ikke længere var værdigt at leve længere. Toby vil altid være savnet. 

9. august 2020

Unghundemesterskabet UHM 2020 med Andjøh’s Daybreak Falkon blev slutteligt til en 1. PR. Vi fik post 6 med, men fik ikke nok point. 

Det har været en lærerig dag. Men for pokker, hvor har vi svedt. Tak for en god prøve med masser af gode udfordringer. 👍 

Falkon fik lige lov til at prøve den nye dummie og blev kølet lidt af efter dagens strabaser.

7. Oktober 2018

Ja – nu må der ske noget igen på denne side. Vi har fået vores ny lille Andjøh’s Daybreak Falkon – Fra Jon og Rie. Han er født den 12. august og er efter Partridge Frozen debbi & DKBRCH DKWTCH DKJCH Frank In Greenwood “Kaos” – Falkon er en herlig og meget lærenem lille labrador – som mit hjerte helt er faldet til. Alvin og Toby har taget rigtig godt imod ham – og det er vigtig for mig.

Falkon vil få sin egen side – det er klart. Lige nu træner vi hvalpemotivation og går på hold i Holstebro – hos Helle Døj. – og vi nyder det  😛

Her et billede af Falkon fra dags dato – han kan nemlig sidde så fint stille nu

15. Oktober – 2017 – Vores skønne Amberfield Marco Speciel har vi desværre mistet meget pludselig. – Vi savner den dejlige dreng – og vil altid være i vores hjerter. Marco blev 12½ år gammel. Han var en ener

 

9. september 2017: Vi har været til en C-prøve – for første gang i år. Vi har haft en del problemer m.h.t til vildtet – da Alvin og jeg har været for stresset til at kunne håndtere disse prøver sammen. Men – efter mange timers træning er det lykkes at få Alvin til at tage den mere med ro -( incl. føreren ) – Vi har nydt at have roen omkring vores træning uden der har været nogen former for pres på  – Så det blev en fin 2. pr denne gang – og jeg syntes at prøven var rimelig svær. To enkelt markeringer – et frit søg der var bredere – med lidt gang til næste udsendingssted – en blind dirigering, hvor jeg fik held af at stoppe Alvin – og fik ham i rigtig retning – og tilsidste en vandmarkering. Så jeg er bare så tilfreds – da der på prøven kun blev givet 4 første præmier – så jeg er glad

Juli – Vi har trænet rigtig meget. Ro på post – lydighed og heldigvis er det begyndt at give pote. Her to skønne film af Alvin med både dobbelt markeringer – og dirigeringer.

5. maj 2016 – Så har vi endelig haft lidt held med på vejen. Vi har trænet og arbejdet hård for at få ting til at lykkes, og kan nu se at det har givet pote 😛 . Så i dag har vi været på C-prøve ved Bække hvor Alvin fik en fin 2. pr. Det er jeg super glad for og vi er på rette spor. Her lige et billede hvor vi fra Midtjylland har hygget max.

Februar 2016 – Vi har ikke været til noget her i februar – men vi er i skarp træning med vildtet. – og jeg må sige at det går rigtig godt – her et par billeder – hvor Alvin er ud på et søg med kanin, ænder, måger og duer –  fra en skøn søndag eftermiddag sammen med Karin og Ricko

12. December – Vi har været på skue Skylock A Winter’s Tale Toby – og  Dusky Sound’s Unique Fire – Alvin. Toby nød at være med igen – og det gik også rigtig flot. Han blev BIS2 – den lille showdog – Alvin fik VG – og jeg kan se at når han bliver frit stillet – er han virkelig smuk – det går knap altid så godt – når jeg stiller ham. Så ved jeg det. Tusind tak for hyggeligt selskab til Marlene, Cecilie og Michael – samt skønne hvalpekøbere fra Marlene 😀 – Tak for video af min lille veteran Toby – ( den kan ses på Toby’s egen side)

14. November 2015 – Vi har været til Mentalbeskrivelse ved DKK i Kulsølejeren – Marlene fik samlede nogle af os hvalpekøbere til en dejlig dag – hvor vejret desværre ikke viste sig fra det bedste side. – Men vi hyggede os sammen – og jeg syntes Alvin gjorde det flot – og viste mig det jeg allerede havde set i vores daglige liv sammen. Hele kuldet blev rost for det stærke sind – og skønne temperament. Se hele beskrivelsen under Alvin’s side “Mentalbeskrivelse” – og de mange flotte billeder Marlene Birkebæk endnu engang fik skud – tak for dem.

27.September 2015 Har haft en dejlig dag ved Karup i dag. Alvin var til skuet og fik Excellent 2. vinder i åbenklasse – og blev BHK3. Vores c-prøve som var første gang – gik ikke så godt  – men jeg fik i min kritik en hel masse positive ting med – og det var jeg glad for. Nu holder vi en bette pause på hold – og hygger med positiv kontakt – og fin justeringer…

5. September 2015 – Alvin og jeg drog til Fussingø til uoficiel working test. Vi havde en skøn dag med den allerbedste Karin og Ricko. De bestod med glans og blev 5. vinder – så flot. Vi bestod også – men med noget hiv og sving. Sjovt der er så stor forskel på almindelig træning og så når man går på prøve. Men det skal vi lære – og det skal vi også nok 🙂 Her et lille billede af Alvin med sin bror Hodja – der også bestod prøven. Tak for en rigtig hyggelig dag, og tillykke med jeres flotte resultat.

21. august – 2015 – Alvin far er død – og hvor det bare forfærdeligt at han skulle så tidligt gå bort. Jeg føler med Marlene og Lasse – hvor er det dog trist. Marlene skrev disse ord på sin hjemmeside – Fire havde en meget stor plads i hende hjerte.

Fire Walk With Me

Det er helt uvirkeligt, at Fire ikke er her længere, han var jo kun 6 år gammel. Fire var ikke særlig modig, men han prøvede virkelig at være modig -helt indtil den sidste røntgenundersøgelse. Det korte af det lange er, at han blev opereret kl 1830 på Hokkerup Dyreklinik onsdag aften og verdens bedste Bille troede (sammen med os) indtil det sidste, at der var tale om et fremmedlegeme. Det var derimod en stor kræftknude, der sad på/omkring tarmen.

Det var ikke sådan det skulle ende, men Fire fik heldigvis lov at sove ind i mine arme…

Vi har stadig ikke helt fattet det og nej jeg er ikke ok, jeg er faktisk langt fra ok! Jeg savner Fire helt ubeskriveligt – han var en helt unik hund, som satte et varmt poteaftryk, hos alle der mødte ham.

30. Juni – Vi var på besøg hos Falkirk’s DCH hold der trænede sammen – det var hyggeligt at møde de søde mennesker. Marlene skød nogle dejlige billeder – hvor jeg har fået dette skønne billede af Alvin.

20. Juni – 2015. Toby,Alvin og jeg drog afsted til Vejen til Certificatudstilling – og det var godt 🙂 Dusky Sound’s Unique Fire – Alvin fik Excellent 4. vinder i Junior Klassen og Skylock A Winter’s Tale “Toby” Excellent i Åbenklassen. – vi havde en skøn dag iblandt søde hundefolk. Tak Cecilie for at du lige gad tage disse fotos.

13. juni – Dusky Sound’s Unique Fire – Alvin har været på sit først UWT ved DRK i Fjellerup. Der var 5 poster og vi fik 74 point ud af 100 mulige. Jeg var godt tilfreds 🙂 Vi har stadig meget at få på plads. Post 3 var jeg så glad for – en blind dirigering – hvor vi fik max 20 point – supert. Tak til alle for en super dejlig dag.

29. maj – Marco har fødselsdag i dag han er nu 10 år – ikke til at forstå at det er så længe siden at jeg tog turen til Harvig hver uge for at se de skønne hvalpe – vi  var på vores snart vanlige tur til Skånsø – syntes jeg fik skudt så skønne billeder af hundene.

28. maj 2015 – Aftentræning med nogle skønne mennesker fra vores markprøvebegynder hold – denne aften tog vi en tur til Tvis Møllevej – helt utrolig udsigt – vi sluttede af med en sjov markering – hundene var helt med på den 🙂 Disse billeder er taget af Henrik Lind.

23. maj 2015 – Vi har været til Golden Racearrangement i Randers – hvor jeg havde tilmeldt Alvin til UWT i begynderklassen – da vi kom derned tænkte jeg – må hellere tilmelde ham til skuet også – nu er vi her jo 🙂

UWT en gik ikke så godt – vi bestod ikke – så det var rigtig øv. Men til gengæld gik skuet rigtig godt. Så dagens resultat blev -Excellent 1. vinder i Juniorklassen – efterfulgt af BIK1, BIM – så jeg er da super glad for at jeg fik ham tilmeldt skuet – Vi havde en utrolig dejlig dag

18. april 2015 – Vi har været til hvalpetræf ved Morsø Dyrehospital – det var sjovt at se hele U-Kuldet. Der var samling til HD og AD fotografering både af “Spidserne og Basserne” – dejligt samvær med alle hvalpekøberne. Som sædvandlig tog Marlene nogle superskud af alle hundene. Her et billede af U-kuldet – se flere billeder af Alvin under Galleri 2015

21. marts – 2015. – Vi har været en tur til en lille UWT ved Gram. Golden arrangement – Det var en kold men hyggelig dag. Der er virkelig plads til forbedringer – vi startede med et 5 point men sluttede med 19 point. Alvin skulle lige hen og hilse på kasteren, men fik dog dummien med hjem. Her lidt billeder fra dagen Marlene fik skudt – som altid rigtig gode billeder. 

Den lille foto serie er fra prøven og træning hos Marlene 

7. December 2014: DRK Midtjylland i Holstebro

Brugsprøve dommer: Jørgen Ulsøe – Prøveleder Rie Jøhnke

Dusky Sound’s Unique Fire – Alvin har i dag bestået brugsprøven lige præcis 9. mdr gammel – og jeg er bare så lykkelig. Det gik rigtig flot – men vi blev trukket 1 point – da han ikke helt kunne lade være med at snuse fri ved fod. Men pyt 39 point er jeg bare så tilfreds og glad for.

I regn og rusk holdt vi ud – det var en kold og våd omgang – men hvad gør det når det ender så godt 🙂

Et stort tillykke til Michael og Per – med Hodja og Bonnie – og tillykke til vores opdrætter Marlene Birkebæk, ikke så ringe endda .

November 2014: DKK Udstilling i Herning

Så er det vist tid til at få opdateret lidt på hjemmesiden. Vi har været en tur på udstilling i Herning.

Marco og Toby gjorde det så flot:

Toby stillede i åben klasse og blev 3 vinder med CK – og Marco blev bedste Veteran hvor vi sluttede i stor ring. Det var en dejlig oplevelse at løbe ind på det store røde tæppe.

her lidt billeder fra dagen og de fine udtalelser – Tusind tak til Laila og Jette for billederne.

Amberfield Special Marco: Excellent 1. vinder med CK i Veteranklassen – Bedste Veteran BIK 1 – Adgang til Stor Ring:

9 årig i super kondition velproportioneret og maskulin smukt velmejslet hoved med udmærket pigment. Stærke velholdte tænder i korrekt saksebid – korrekt stop. Velplaceret mørke øjne udmærket front hals og overlinje prima tætliggende pels med fane velbåren hale, bevæger sig kraftfuld med god fremdrift stabildt og energisk.

Meget glad for disse fine udtaelser på Toby og Marco.

Skylock A Winters Tale “Toby” Excellent 3. vinder med CK i Åbenklasse:

Maskulin og velproportioneret 7 år stadig i god kondition, velmejslet hoved med fine proportioner. Tydelig stop stærke tænder i korrekte saksebid, udmærket pigment velskårne øre herlig front hals og overlinje udmærket pels velbåren hale med fane – bevæger sig med stærk og godt fremgreb.